KPTT dziedājums nu klausāms arī diskā

Ģimnāzijas puišu ansambļa KPTT dalībnieki, atbalstītāji un fani ir sagaidījuši visnotaļ ilgi loloto disku, kam dots nosaukums „Es ar sauli saderēju” un kurā klausāmi 11 ierakstu. Kolektīva vadītājs, mūzikas skolotājs Raimonds Bulmers par šo veikumu saka:

"Dziesmas ir krājušās ilgāku laiku, bet iedziedātas tika divās dienās tepat, ģimnāzijas telpās. Strādājām no rīta līdz vakaram, jo aparatūra ir dārga. A’capella dziesmām tika izmantota ģimnāzijas zāles akustika, pārējās rakstītas bijušajā ķīmijas, tagad mūzikas kabinetā. Ieraksti nav daudz apstrādāti. „Melnais darbs” tika paveikts jau pagājušajā gadā, un nu ir rezultāts."

Disku iedziedājuši ansambļa pašreizējie un arī bijušie dalībnieki Jēkabs Narvaišs, Toms Endziņš, Vladimirs Andersons, Roberts Udalovs, Andris Saliņš, Toms Jaunozols, Pēteris Einbergs, Toms Dalbiņš un skolotājs Raimonds Bulmers. Ierakstos skan Raimonda Bulmera apdares tautasdziesmām, arī vienai R.Paula dziesmai un bērnu dziesmiņai.

Kolektīva vadītājs bilst, ka ģimnāziju šogad absolvējuši pieci no līdzšinējiem ansambļa puišiem, un izglītošanos turpina vien četri. Tāpēc jādomā par jaunu sastāvu. Turklāt KPTT šajā mācību gadā, februārī, svinēs 10 gadu jubileju. Savukārt aprīlī 25 pastāvēšanas gadi apritēs ģimnāzijas jauktajam korim „Sadziedis”. Jau oktobrī uz kopmēģinājumiem jubilejas koncertam tiks aicināti kādreizējie koristi, informē Raimonds Bulmers, piebilstot, ka iepriekšējo jubileju pieredze liecina - parasti kopā sanākot ap 60 - 70 dziedātāju.

 

Sarmīte Rone