Ekskursijā Valmierā - jaukas izjūtas un neaizmirstamas emocijas

14.septembrī ģimnāzijas 11.IK un 11.U klase devās ekskursijā uz Valmieru.

Kā pirmā apskates vieta bija izvēlēta fantāziju zeme “Neonija”. Galerijas izveidotāji ir vien divi cilvēki - Indra un Ivars Ceriņi. “Neonija” ir neticami skaista un prātā paliekoša vieta. Greznie rotājumi, spilgtās krāsas un nomierinošās melodijas rada ilūziju, ka laiks ir apstājies un katrs sīkākais sapnītis ir iespējams. “Neonijā” bija izvietotas gleznas, kuras bija gleznotas ar neona krāsām, dažādi ziedi un koki, ūdenskritums, akvārijs, spoguļi. Katrā telpā bija atrodami arī skaisti uzrakstīti stāstiņi, kuros minētas nozīmes ziediem, tēliem un simboliņiem.

Tieši šādas vietas visvairāk paliek atmiņā, jo tās liekas tik sirreālas, ka neiespējami aizmirst.

Valmierā ir neticami daudz ievērojami skaistu vietu, tāpēc pastaiga pa Valmieru ar spēles “Cilpo Valmiera” elementiem bija īpaši vērtīga. Sekojot norādēm, klases devās pastaigās pa Valmieru, meklējot atbildes uz dažādiem jautājumiem.

Ekskursijas noslēgumā tika apskatīts un iepazīts koka skulptūru parks “Beverīnas labirinti”. Tas ir atpūtas parks 2,5ha platībā ar 80 lielizmēra spēlēm un 370 koka skulptūrām. Parkā bija atrodamas dažādu multfilmu varoņu koka skulptūras, piemēram, Minioni, Cūciņa Peppa, kā arī Simpsonu un Flinstonu ģimenītes.

“Šī bija tiešām kolosāla ekskursija. Mīļš paldies par jaukām izjūtām un neaizmirstamām emocijām.“

( Diāna Jureviča, 11.K)

"Kārtējo reizi ir aizvadīta fantastiska klases ekskursija, mācot mūs visdažādākajos aspektos palūkoties uz dzīvi citā skatu punktā!" ( Annija Blumfelde, 11.K)

11.K klases skolniece Madara Mieze

Foto: Aija Prokopova