Tirdziņā popularizē skolēnu mācību uzņēmumu darbību

Dobeles ģimnāzijas jaunieši, kuri šajā mācību gadā reģistrēja savus skolēnu mācību uzņēmumus, piedalījās Dobeles Kultūras nama organizētajā Dobeles Ziemassvētku tirdziņā, kas norisinājās 21. decembrī. Šajā tirdziņā gan Dobeles iedzīvotāji, gan viesi varēja iegādāties dažādas Ziemassvētku dāvanas.

Dobeles Valsts ģimnāzijas 10. klašu meitenes Patrīcija Delāta un Dana Laurita Leilande ražo un piedāvā vannas un dušas kosmētiku - paštaisītas ziepes un skrubjus.

11.BK klases meiteņu mācību uzņēmums, kura sastāvā darbojas Anastasija Strogonova, Rūta Stilve, Elvīra Štāle un Megija Bērziņa, piedāvā koka gleznas kā jaunu mājas interjera elementu. Savukārt 12.A2 klases skolniece Simona Mežgale izgatavo daudzveidīgus koka izstrādājumus un suvenīrus, sākot no vienkāršiem krūzīšu paliktņiem līdz pat dažādiem koka pulksteņiem.

Skolēnu mācību uzņēmumu dalībnieces  Ziemassvētku tirdziņā pārdeva savu produkciju un bija ļoti gandarītas par paveikto darbu. Visu jauniešu skolēnu mācību uzņēmumi turpinās darboties un piedalīties dažādos tirdziņos un pasākumos, lai popularizētu savu darbību.

Sagatavoja Solvita Migliniece, ekonomikas un komerczinību skolotāja