Sporta dienā - DVĢ stirnu buks

Sporta dienā - taku skrējiens „DVĢ stirnu buks”

Mācību gads Dobeles Valsts ģimnāzijā iesākās sportiskā garā 4. septembrī, kad sporta skolotāji Ligita Urbele un Ēriks Zaremba kopā ar DVĢ Skolēnu padomes aktīvistiem organizēja ģimnāzijas pirmo taku skrējienu “DVĢ stirnu buks”.  Pirms tam jaunā Dabaszinātņu mācību centra korpusa pagalmā visi kārtīgi iesildīja muskuļus. Pēc tam skolēniem tika piedāvātas dažādas fiziskas saliedēšanās aktivitātes Ķestermeža estrādē.

Pasākums izvērtās gana krāsains un azartisks. Balvā par labu stratēģiju un veiklību bija ne tikai prieks un neaizmirstami foto kadri, bet arī “10” balles sportā absolūti ātrākajiem taku skrējienā: 1.vieta - Gustavam Māliņam,  2.vieta - Rūdim Šķupelim un 3.vieta  - Kristapam Dūzim.

Taču klašu kopvērtējumā visjaudīgākās izrādījās 7.A un 12.A1 klases. Šie skolēni ir godam nopelnījuši direktores piešķirto balvu – klases ekskursiju!

Patiess suminājums visām klašu audzinātājām par intensīvo darbu, atbalstu un klātbūtni visās mācību gada iesākuma aktivitātēs! Paldies sporta skolotājiem par saturīgo sporta dienu un skolēnu padomes jauniešiem: Paldies, ka es varu uz jums paļauties! Paldies ģimnāzijas direktorei Inesei Didžei par vērtīgajām balvām!

Visu pasākumu kopā salīmēja un izteiksmīgus kadrus pasākuma laikā “ķēra”

direktores vietniece Kristīne Pakule