DVĢ 12.A1 klases skolnieki Jānis Oskars Darčiks un Uģis Jansons raidījumā "Gudrs vēl gudrāks"

11.martā 12.a1 skolēni devās uz filmēšanu, lai atbalstītu klases puišus. Kopā ar mums bija skolotāja un direktores vietniece Inta Ļaudama.

Izbraucām ļoti agri, lai gan nebijām vēl pilnībā pamodušies, bijām apbruņojušies ar izturību un smaidu, kā arī dažādiem našķiem un šokolādi, jo puiši katrs filmējās savā raidījumā. Bijām sagatavojuši arī vairākus plakātus, lai atbalstītu un uzmundrinātu puišus filmēšanas laikā. "Mēs par klases briežiem!" Tā mēs, meitenes, saucam mūsu klases puišus.

Tas bija ļoti interesants piedzīvojums ne tikai abiem dalībniekiem Jānim un Uģim, bet arī mums – klasesbiedriem. Lai gan diena bija ļoti gara un nogurdinoša, filmēšanas process bija aizraujošs un dažādiem pārsteigumiem pilns. Protams, ka neiztikām bez dažādām filmēšanas kļūmēm un vairāku kadru pārfilmēšanas, taču tieši tas piešķīra pasākumam īpašu noskaņu.

Jānis ar Uģi bija ļoti mierīgi un nosvērti, viņos nevarēja manīt nekādu uztraukumu, brīžiem pat likās, ka mēs kā klasesbiedri esam uztraukušies daudz vairāk. Kā atzina paši puiši, raidījums lielā mērā ir veiksmes spēle, jo netiek pārbaudītas tikai zināšanas, bet arī intuīcija un ātrums. Daudzi jautājumi bijuši viegli, taču uztraukumā un ātrumā pieļautas kļūdas. Puišiem ļoti patikusi raidījuma atmosfēra, jauniepazītie jaunieši no citām skolām, kā arī abi atzīst, ka iegūtā pieredze ir nenovērtējama.

Lai gan mūsu puišiem negāja visai spīdoši, viņi ir malači un mēs lepojamies ar mūsu klases puišiem – briežiem. Taču tas nekas, galvenais taču, ka bijām visi kopā jeb "A1 visi kā VIENS!"

Raidījums, kurā piedalījās Jānis būs redzams 3.aprīlī LTV1, Uģa raidījums pēc nedēļas – 10.aprīlī.

Informāciju sagatavoja 12.a1 skolniece Laura Andersone